Tanden Bleken in Breda: Een blik op de voors en tegens

Tanden bleken in Breda

Tanden bleken is het proces waarbij uw tanden worden gebleekt, zodat ze witter lijken. Whitening tandpasta's worden ook wel desensibiliserende pasta's of blekende gels genoemd. Ze verminderen de vlekken op uw tanden en laten ze witter lijken door de gelige laag op uw tanden te verwijderen. Tandpasta's kunnen uw tanden niet bleken. Je kunt je tanden niet witter maken met tandpasta's. Tandpasta's verhelderen je tanden door gele vlekken lichter te maken. Ze verwijderen geen vlekken, ze laten je tanden er alleen witter uitzien door het verwijderen van de gelige laag op je tanden.

Soorten tanden bleken

-Een combinatie van tandpasta met fluoride om vlekken te helpen verwijderen. -Tandbleekmiddelen op basis van natrium gebruiken peroxide om de tanden lichter te maken. Deze producten kunnen worden gebruikt om de tanden witter te maken, maar sommige mensen kunnen na gebruik last krijgen van gevoelige tanden. -Producten om de tanden te bleken op basis van melasma worden gebruikt om donkere vlekken, melasma genaamd, te behandelen. Donkere vlekken op uw tanden kunnen met deze producten witter worden gemaakt. -Witmakende producten op basis van peroxide gebruiken waterstofperoxide om de tanden witter te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder mondwater en tandpasta. -Witmakende producten op basis van bleekmiddel gebruiken een intens licht om de tanden lichter te maken. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van gels, tandpasta's en mondsprays.

Tips om je tanden thuis witter te maken.

-Kies een tandbleekmiddel dat zacht is voor uw tanden. Zoek naar een tandbleekmiddel op fluoridebasis. -Gebruik geen tandpasta om uw tanden witter te maken. Tandpasta heeft een zeer mild schurend effect op uw tanden en tandvlees. -Kies een tandbleekmiddel dat bij u past. Als u niet zeker weet welk type product u het beste kunt gebruiken, vraag het dan aan uw tandarts. -Houd uw tanden en tandvlees gezond. Door gezond en voedzaam te eten en uw tanden tweemaal per dag te poetsen, krijgt u de beste resultaten met uw tandbleekmiddelen. -Bewaar uw tandbleekmiddel goed. Bewaar uw tandbleekmiddel op een koele, droge plaats en uit de buurt van direct zonlicht. Zelf heb ik mijn tanden laten bleken in Breda  dit is want mij betreft de beste plek om je tanden te laten bleken in Breda (Tanden bleken in Breda). 

Soorten tandblekende procedures in de praktijk.

-Stofzuigen: Dit wordt gedaan om de oppervlakkige vlekken op uw tanden te verwijderen. Dit wordt ook wel het "bleken" van uw tanden genoemd. Oppervlaktevlekken op uw tanden zijn onder andere koffie, thee, rode wijn en sigarettenvlekken. Stofzuig uw tanden met een tandenborstel. -bleken: dit wordt gedaan met een tandenbleekmiddel. Dit proces verwijdert de gelige laag op uw tanden en laat ze er witter uitzien. Whitening procedures zijn of op fluoride of peroxide basis. -bleken van tanden met een laser: Laser whitening is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een laag vermogen licht dat een chemische reactie activeert die uw tanden witter maakt. -LED Tanden Bleken: LED tandheelkunde is een nieuwe vorm van tanden bleken waarbij gebruik wordt gemaakt van een LED-lamp die uw tanden met een hoge intensiteit bleekt.

Related Post