Kaarsen

Kaarsen online

Wanneer u kaarsen voor uw huis koopt, hebt u te maken met geurmensen. Uw kaars moet anderen behagen, niet mijzelf. Ik weet niet hoe vaak ik “Ruik je mijn kaars niet!” hoor doordringen in de winkel waar ik ben of op kantoor. Mensen willen dat hun kaarsen lekker ruiken.

Even voor de duidelijkheid, “Kaarsgeur” moet knisperend zijn en niet overheersend. Ik hou van de geur van discretie, maar ik wil niet dat andere mensen weten dat ik er een draag. Dat maakt me nerveus!

Net als bij parfums hebben mensen een voorkeur voor verschillende geuren. Ik weet dat dat de reden is waarom ik geen kaarsen met veel andere geuren mishandel! Net zoals andere mensen hun favoriete parfum en geur hebben, geniet ik van een grote verscheidenheid aan geuren.

Net als andere mensen geef ik de voorkeur aan sterkere geuren boven eau de cologne. Momenteel draag ik “Shalimar” van Calvin Klein de hele dag door en soms zal ik afwisselen tussen “Shalimar” en “compartment”, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Bois derings voor mij, voor anderen is het als een respijt van al het voorgaande.

Wat mij betreft, koester die geuren die je dierbaar zijn. Zelfs als je het niet beseft, zal dat weggestopte hoekje in een of andere bureaula of verspreid op een plank snel zijn glans verliezen. Het doel hier is niet om een eigen collectie te hebben, maar gewoon om de juiste eau de cologne voor jou te vinden.

Als je een “Persoon 2” bent, zoals ik, zijn er een aantal essentiële oliën die ik voor altijd eerlijk moet blijven vinden. Ook al ben ik verzot geraakt op alle andere geuren, er zijn gewoon 2 basisgeuren die er voor mij zijn. En ook al ben ik ze beu, ze blijven onze go-to geur.

Dus, oké, wie ben ik? Ik ben er een groot voorstander van om gewoon op instinct te handelen, want meestal vertrouwen we op onze zintuigen. Dus, omdat “ik” je zeepbel niet wil laten barsten, ben ik het beu geworden om “gewoon te raden” wat ons opwindt. En ik ben er zeker van dat je dit ook wel eens hebt meegemaakt. Je pakt een lippenstift die je echt mooi vindt en drie seconden later gooi je hem in de prullenbak. Hoe bewaar je hem? Eigenlijk, je bewaart hem voorgoed!

Ten eerste, waardeer alle heerlijke geuren die je hebt. Hou van ze allemaal, zonder uitzondering. En, ga op jacht naar geuren die je intrigeren. Onderschat niet het plezier van ontdekkingen als limoen en grapefruit en sinaasappel en dat “ruikt echt naar” vanille figuurtje waarvan je dacht dat het bijzonder was. zoutjes cremes Net als citrus, magnesium en cederhout zijn onmisbaar bij het bewaren van top-notch parfums

Ten tweede, zorg voor uw parfums. omentijd na het openen, ontdekt u dat uw badkamer is niet dezelfde opmerkelijk fris als wanneer u het opende. Om ervoor te zorgen dat u uw perfect goede parfumflesje dat in de zon heeft zitten drogen niet openmaakt, schudt u het even op en vice versa. Flesje spray is te verkiezen boven spray. Door je parfum tijdens het snuffelen in de lucht te verstuiven, creëer je de ideale omgeving voor de geurverspreiding.

En, als je geen lavendelzeef hebt, zal Tips #1 voor een echte lavendelparfumzeef je helpen om die te krijgen. Ga met je vinger over de was en zeef de ongeparfumeerde uit het glas, wees voorzichtig dat je ze er onderweg uit laat vallen. Dan volgende door het afvegen van het glas van uw vingers met behulp van een stuk wc-papier, bent u in staat om een mooie gelatineachtige residu dat u kunt vervolgens zuiveren uw favoriete parfum van uw favoriete body butter begint uit te gieten te krijgen. Aangezien we op zoek zijn naar tips over hoe lavendelzeep te maken, heb je geen zeepmakersbenodigdheden nodig.

En dat is alles wat er is. Niet genoeg tijd om lavendelzeep te maken dus we dachten dat we zouden helpen. Het maken van uw eigen zeep is niet moeilijk als je een aantal essentiële oliën die u kunt toevoegen aan het zeep maken proces.

Je hebt dan alles wat je nodig hebt en je zult het heerlijk vinden om voor jezelf te zorgen.

Related Post