Hoe knip je mannenhaar

 Persoon Knippen Haar

Kapper zijn is een geweldige ervaring geweest. In veel opzichten is het vergelijkbaar met tandarts zijn. Elke keer als ik een nieuwe kapper kies, is degene die het dichtst bij mijn normale uiterlijk komt, degene die "de Elvis" wordt genoemd.

Kapper zijn vergt een zekere creativiteit en talent. Terwijl sommige mensen een goed verzorgde man met keurige bakkebaarden en de chestnut fade bewonderen, zien anderen eenzelfde kapsel als slordig en uit de mode. Als je een uniek uiterlijk wilt, moet je de Elvis-look even laten voor wat hij is en eerst aan je basis werken. Als je dit doet, zul je in staat zijn om een stijl die nog steeds netjes is, maar zal ook in overeenstemming zijn met de nieuwste rage.

Om je te helpen leren hoe je mannenhaar moet knippen, zijn hier enkele van de basisprincipes. Vergeet niet dat je zelfs het meest volumineuze haar kunt knippen met een goedkope schaar.

Eerst moet je je haar wassen en een crème aanbrengen om het makkelijker doorkambaar te maken tijdens het knippen. Je kunt elk soort kam gebruiken, inclusief breedtandige kammen en rattenstaartkammen. Kies een kam met een groot gedeelte aan de basis.

Aan de voor- en achterkant van de kam bevinden zich beschermers. De beschermers zijn de delen van de kam waaraan u zich vasthoudt als u knipt. Hoe gladder de kam, hoe gemakkelijker het is om te knippen en hoe beter je vingers en tenen beschermd zijn tijdens het knippen.

Van links naar rechts is een gebruikelijke vuistregel bij het knippen van mannenhaar. Het is echter belangrijk om te onthouden dat u uw instrumenten met de grootst mogelijke voorzichtigheid wilt gebruiken. Een uitdunschaar kan snijwonden en irritatie veroorzaken. Laat het niet te dichtbij komen, anders loop je het risico dat je jezelf snijdt. Wees hier voorzichtig mee.

Begin met het kiezen van de grootte van de sectie die je gaat knippen en de lengte van het haar. De meeste professionals raden aan om een centimeter van de lengte van het haar af te knippen.

Vraag je klant om op een comfortabele ondergrond te gaan liggen. De meeste kapperszaken hebben verplaatsbare droogplankjes om te voorkomen dat je klant valt terwijl jij knipt. Voordat je begint, behandel het gebied met een spray die alcoholvrij is om snijwonden en uitslag te voorkomen.

Kam het haar om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig is. Begin met een halve centimeter vanaf de haaraanzet te knippen. Werk tot aan de halve inch lijn tot de gewenste lengte is bereikt.

Als de gewenste lengte is bereikt, is het tijd om de schaar tevoorschijn te halen. Gebruik de schaar in een rechte lijn. Je wilt met de nerf van het haar meegaan voor een beter resultaat. Als de schaar niet voor het hoofd van uw klant staat, geef hem dan instructies over hoe hij de schaar moet gebruiken.

Schud het haar en maak het los voordat je de schaar gebruikt. Gebruik de nagel(glas)vijl om het vuil en overtollige dode huid te verwijderen. Gebruik een mooie doek om het gebied af te vegen voordat u de schaar gebruikt.

Als je klaar bent, breng je een crème, gel of masker aan om het haar op zijn plaats te houden.

Neushaar

De grooming borstel wordt gebruikt om het dode, opgedroogde pruim en andere scherpe randjes te verwijderen. Als alles klaar is, wordt het scheermes voorzichtig gebruikt om het gebied te scheren. Vermijd om meer dan twee keer over het gebied te gaan, omdat dit irritatie kan veroorzaken.

De huid wordt vervolgens afgeveegd met alcohol om extra vet en rimpels te verwijderen.

Een gezichtsmasker of pasta wordt aangebracht om de huid strak te houden.

Een professionele stylist Stappen

1. Was uw gezicht.

2. breng vochtinbrengende crème aan.

3. handdoek droogmaken.

4. kam het haar

5. breng styling mousse aan

6. haarspelden

7. clips

8. aluminium krulspelden

9. gel aanbrengen

10. een spray geven

11. vegen

12. spoelen

13. stylen

14. onderhoudenQ. Hoe vaak moet ik het haar van mijn klant knippen? A. Om de 6-8 weken voor het beste resultaat.

Q. Kan ik een traditioneel kapsel krijgen in de salon? A. Ja, tot 4 maanden. Haartexturen en stijlen zullen verschillen van persoon tot persoon. Meestal wordt de stijl aangepast aan de vorm van het gezicht.

Experimenteren is altijd gepast, maar wel met een goede stylist.

Neem altijd professionele salonverzorgingstechnieken in acht.

Knip het haar niet bij de hoofdhuid af, want dat kan leiden tot snijwonden in de persoonlijke zone. Barbier schiedam

Eet een evenwichtige voeding die rijk is aan vitaminen en mineralen. Haar bevat proteïnen, vitaminen en mineralen die het eigen afweersysteem van het haar vormen. Als het haar niet gezond is, zal het broos worden en mogelijk breken.

Als je lang haar hebt, zal de perfecte snit en stijl extra tijd en werk vergen. Vaak laten dames het knippen en stylen over aan hun kapper, omdat ze denken dat het hun eigen haar is.

Related Post